Blogul Domnului Miron Mitrea

Pentru un om politic care tocmai a "părăsit" scena şi îşi face blog pentru a spune nişte lucruri pe care nu le-a spus în timpul mandatului, echivalează cu o şoaptă în noapte. Comparativ cu mine care abia mi-am facut blog şi sunt citit intr-un numar foarte mic de persoane, îmi lasă impresia că ţip în gura mare pe stradă.

Nu aş putea să fac o analogie cu un act de laşitate, în cazul d-lui. Miron Mitrea, întrucât acesta şi-a dat demisia din funcţia publică de parlamentar. Însă afirmaţii de categoria asta nu reprezintă mare lucru şi nici nu poate produce efecte, nici macar politice. Ci rămâne la stadiul de afirmaţie. Era un act politic important daca acest lucru era afirmat la tribuna Parlamentului s-au într-o conferinţă de presă la biroul partidului din care face parte. Acest lucru denotă că acoperă şi unele lucruri ce se pot afla cu privire la nişte personaje din cadrul partidului din care face parte. Oricum a facut destule furori articolul de pe blog dumnealui, mesajul acestuia a fost preluat de câteva agenţii de presă, însă cu siguranţă va rămâne la stadiul de ştire şi nimic mai mult. E păcat că asemenea depoziţii rămân doar la stadiu asta.

Revin cu ideea conturată în scrierea mea „Viitorul este în media independentă” – am convigera că în viitorul apropiat lumea se va informa exclusiv de pe internet şi va adopta stilul propriu de transpunere şi interpretare a ştirilor. În felul acesta se vor departaja clar cei care înţeleg interesele interpuse într-o ştire şi cei care prezintă ştirea aşa cum este în realitate fără ai acorda o culoare sau alta. Iar critica asupra evenimentelor şi personajelor va fi cunoscută prin prisma unor personaje ce au o mai mică notorietate, dar care se apropie de gusturile fiecărui cititor în parte.
Blogul domnului Miron Mitrea poate fi vizualizat aici

Niciun comentariu: